Een hellend dak: bescherming tegen weer en wind

Heeft u schade aan uw hellend dak? Of gaat u bouwen en zoekt u een ervaren plaatser voor uw schuin dak? Bent u van plan om een dakkapel of een velux dakraam te plaatsen? Dan zit u goed bij GCS Dakwerken uit Herentals.

Een schuin dak biedt tal van voordelen: kleidakpannen beschermen uw woning bijvoorbeeld tegen de inwerking van vocht tijdens stormweer. Hoe steiler het dak, hoe sneller het regenwater wegloopt. Hellende daken bieden met andere woorden een uitstekende bescherming tegen regen, hagel en sneeuw. Bij GCS Dakwerken voorzien we uw dak van kwaliteitsvolle keramische dakpannen zodat de beschermende functie van uw dak helemaal tot z’n recht komt. 

Bespaar op uw energiefactuur

Een hellend dak is in het algemeen een duurzaam alternatief voor een plat dak. Dakpannen hebben doorgaans een levensverwachting van wel meer dan 50 jaar. Reparaties aan hellende daken zijn daarenboven goedkoop en vaak erg makkelijk uit te voeren. Een hellend dak is bovendien ook een mooie keuze voor uw energiefactuur: door de compacte manier van bouwen heeft u minder vloeroppervlakte nodig voor meer leefruimte en dat voelt u onmiddellijk in uw energiefactuur. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en uiterst tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten! 

Voor onze schuine daken maken we uiteraard gebruik van de beste materialen. Onze kwalitatieve dakwerken verlopen onder het vakkundige oog van onze professionele en gedreven vakmannen. Ook de isolatie van hellende daken is een belangrijk aandachtspunt, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Slecht geïsoleerde of niet geïsoleerde daken staan immers in voor ruim één derde van al het warmteverlies in een woning. Gelukkig kunt ook u voor de isolatie van uw dak op GCS Dakwerken rekenen.

GCS Dakwerken is uw ideale partner voor renovaties van hellende daken en voor nieuwbouwprojecten. Zaakvoerder Guy Janssens heeft meer dan 25 jaar ervaring en werkt uitsluitend met kwalitatief hoogstaande materialen. Dankzij de vakkundigheid van onze specialisten hoeft u niet langer zelf op uw dak te kruipen voor allerlei klusjes en werken. Heeft het gestormd? Moeten er dakpannen verlegd worden of zit u met een lek die u wilt laten dichten? Eén adres! 

Contact

GCS garandeert u een perfecte plaatsing of renovatie van hellende daken. Verder kunt u ons ook contacteren voor isolatiewerken, koper- en zinkwerken en voor het bekleden van uw gevel. Heeft u nog bijkomende vragen over de plaatsing van een hellend dak of wenst u een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen? Contacteer ons dan via onze contactpagina.