Zink- en koperwerken 

Mooie en functionele zink- en koperwerken

Ook voor algemene zink- en koperwerken in de ruimere omgeving van Herentals bent u bij GCS Dakwerken aan het juiste adres. 

GCS plaatst hang- en bakgoten, afvoerbuizen en bekleedt daken en gevels in hoogwaardig zink of koper, afhankelijk van de voorkeur van onze klanten. Heeft u dus een dringende herstelling aan uw dak uit te voeren of moeten uw dakgoten worden uitgekuist? Voor alle werken op of aan uw dak in Herentals (+ 20 km) kunt u onze ervaring inschakelen. 

Installatie, renovatie en onderhoud

Voor een goede afvoer van uw regenwater zit u goed bij ons. Wij installeren, renoveren en onderhouden uw dakgoten of vergaarbakken. De dakgoten van GCS Dakwerken zijn niet alleen functioneel, maar ze zien er ook mooi uit en op die manier bieden ze een welgekomen esthetische meerwaarde aan uw woning. Naast plaatsingen voert GCS ook renovaties en herstellingen uit bij zowel kleine als grote projecten, bij zowel particulieren als bedrijven

Contact

GCS is uw ideale partner voor de bekleding van uw gevel. Verder kunt u ons ook contacteren voor platte en hellende daken, voor isolatiewerken en voor het bekleden van uw gevel. Heeft u nog bijkomende vragen over de plaatsing van een hellend dak of wenst u een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen? Contacteer ons dan via onze contactpagina.