Platte daken 

Uw plat dak is ons vak

Gaat u (ver)bouwen en zoekt u nog een echte vakman voor uw plat dak? Opteert u voor roofing of houdt u wel van wat extra licht in huis en zijn lichtkoepels daarom dé oplossing? 

Bij GCS Dakwerken gaan we nauwkeurig en snel te werk zodat u binnen een mum van tijd kunt genieten van een stevig dak boven uw hoofd. De technologie is sterk geëvolueerd waardoor platte daken een mooi alternatief geworden zijn voor schuine daken. Bovendien kunnen onze gespecialiseerde vakmannen uw woning ook voorzien van prachtige én praktische groendaken en solartubes

Hoogstaande materialen

Wanneer u kiest voor een plat dak, kiest u voor ruimte. De volledige bebouwde ruimte alsook het dakoppervlak kunnen immers optimaal benut worden. Voor de plaatsing van platte daken werkt GCS met hoogstaande materialen. Wij garanderen onze dierbare klanten dat platte daken die door ons geplaatst worden, wel tientallen jaren meegaan. Bovendien wijzen we er graag op dat slecht geïsoleerde of niet geïsoleerde daken verantwoordelijk zijn voor ruim één derde van al het warmteverlies in een woning. Gelukkig kunt ook u voor de isolatie van uw plat dak op GCS Dakwerken rekenen! 

Contact

GCS garandeert u een perfecte plaatsing of renovatie van platte daken. Verder kunt u ons ook contacteren voor hellende dakenisolatiewerken, koper- en zinkwerken en voor gevelbekleding. Heeft u nog bijkomende vragen over de plaatsing van een hellend dak of wenst u een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen? Contacteer ons dan via onze contactpagina.