Isolatiewerken

Een lagere energiefactuur is goud waard

Door uw dak goed te isoleren stijgt de waarde van uw woning én daalt uw energieverbruik. U geniet dus van financiële en ecologische voordelen als u investeert in het kwalitatieve isolatiemateriaal van GCS Dakwerken

In de winter zorgen we ervoor dat de temperatuur in uw woning lekker hoog blijft, in de zomermaanden houden we uw temperatuur constant. Het controleren van de temperatuur in uw huis wordt dankzij onze expertise dus een koud kunstje.

Last but not least: uw gezondheid zal de vruchten plukken van een goed geïsoleerd dak. Eventuele vochtproblemen en/of schimmels zijn namelijk helemaal uit den boze. 

Bij isolatiewerken primeert het materiaal maar ook de nauwkeurige plaatsing ervan. GCS garandeert een correcte, professionele service. GCS plaatst uw isolatie op de juiste manier waardoor u nadien geen hinder ondervindt van bijvoorbeeld koudebruggen of condensatievocht. Samen met onze klanten bepalen we de meest geschikte isolatie voor uw dak. 

Lagere energiefactuur

Slecht geïsoleerde of niet geïsoleerde daken staan in voor ruim één derde van alle warmteverliezen in een woning. Gelukkig kunt ook u voor isolatie van uw hellend of plat dak op ons rekenen. Of het nu gaat om een renovatieproject of een nieuwbouwwoning, het loont absoluut de moeite om uw dak deftig te laten isoleren in de ruimere regio van Herentals

Subsidies

Wie investeert in isolatie, kan ook genieten van subsidies van de Vlaamse overheid en zo een groot deel van de investering in geen tijd terugverdienen. Ook hiermee helpen we u graag op weg. 

Contact

GCS garandeert u kwalitatief isolatiemateriaal en een perfecte plaatsing ervan. Verder kunt u ons ook contacteren voor platte en hellende dakenkoper- en zinkwerken en voor gevelbekleding. Heeft u nog bijkomende vragen over de plaatsing van een hellend dak of wenst u een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen? Contacteer ons dan via onze contactpagina.